fbpx Skip to content

If not now,

then when?

dominique-dolman-ik-ben

VIP PAKKET

De business workshops worden verzorgd door Dominique Dolman, business coach & Founder van de Present Yourself Academy.

"Wat ik het liefste doe is ondernemers laten inzien wat hun potentie is en waar hun goud zit. Dat is namelijk veel meer dan ze zelf door hebben of naar leven. De beste versie van jezelf. Daar gaan we voor. Er is namelijk gigantisch veel mogelijk... En deze workation gaat er aan bijdragen dat jij dat inziet en brengt je naar jouw next level. Dit wordt Magisch. Mijn motto is: Go big or go Home. Twijfel je, weet je niet of jij al klaar bent voor jouw volgende stap? Stay home. Go big? We see you in Ibiza!"

Naast de workshops waar je aan mag deelnemen, kun je ook 1 op 1 door Dominique gecoacht worden, zodat je tijdens de workation op maat advies krijgt om jezelf en je bedrijf naar next level te tillen. Dit is dus echt een VIP beleving!

De workation is dan niet alleen een aanleiding om concreet aan je business te gaan werken, maar het zal echt voor een regelrechte ommezwaai gaan zorgen wanneer je kiest voor het VIP pakket. Na deze week heb jij goud in handen en is het realiseren van je business goals concreet in zicht!

Investeer slechts € 500,- extra in de workation en krijg de gehele week persoonlijke coaching van Dominique!

CONTACTGEGEVENS

E-mail: info@pinkypineapple.nl
KvK-nummer: 73507385
BTW-nummer: NL175950659B01

LET'S STAY IN TOUCH!

NIEUWSBRIEF

Scroll To Top