fbpx Skip to content

Happiness is planning a trip
with the ones who inspire you!

Happiness is planning a trip
with the ones who inspire you!

Weg zijn van je dagelijkse (werk)omgeving maakt een enorm verschil voor de groei van je business. Je hebt namelijk inspirerende mensen en een fijne omgeving nodig om creatief, vindingrijk en energiek te kunnen zijn. Je komt dan in een inspired action flow die je doet laten overstromen van nieuwe ideeën en energie.

De workation is dan ook bedoelt om op een andere locatie, in een andere omgeving, met like minded en gemotiveerde badass babes weer eens fris naar je business te kijken. Waar sta je nu? Waar wil je heen? En wat is daar voor nodig? Hoe ga je die plannen concreet maken?

Daarnaast is er een overvloed aan free time om nog nieuwe ideeën uit te werken of wat verder uit te diepen, of lekker het eiland te gaan verkennen. Niks moet, niksen mag. It's totally up to you!

Het programma is zo samengesteld dat het een perfecte balans heeft tussen effectief bezig zijn met je business en voldoende rust en ontspanning.

Kun je nog wel wat tips gebruiken om de leukste plekjes van Ibiza te ontdekken? Bij aankomst ligt er een flyer met tips voor je klaar, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen.

2019-10-06 13_42_43-Ginger Ibiza_ Heerlijk Aziatisch restaurant in Talamanca - Tips Ibiza

Dit is wat je kunt verwachten in het programma:

 • Workshops: mijn geweldige business coach Dominique Dolman zal tijdens de workation de workshops verzorgen. Zij is een kei in het manifesteren van groei, zowel persoonlijk als voor je business. De workshops zullen echt mind blowing zijn en je voorzien van ontelbaar veel nieuwe inzichten. Hou de website in de gaten voor de onderwerpen van de workshops!
 • Masterminds: tijdens de masterminds delen we aan de hand van stellingen, persoonlijke en zakelijke uitdagingen. Wat zijn jouw ideeën, concepten, strategieën? Wat werkt bij jou heel goed? Of waar loop je juist iedere keer tegenaan? De andere deelnemers geven oordeelvrij advies of delen hun ervaring en inzichten, zodat jij verder kunt. Don't worry; niks moet, alles mag! Dus voel je niet verplicht als je iets niet wilt delen.
 • Een verblijf vol verrassingen

Alle onderdelen van het programma zijn vrijblijvend. Dus als jij de behoefte hebt om nog even wat langer te genieten van je me-time, dan is het helemaal oké om een onderdeel te skippen.

Bedenk wel; niet alles is in beton gegoten, dus het kan makkelijk zijn dat er nog dingen wijzigen, zelfs ter plekke. Ibiza is go with the flow, dus het moet vooral goed voelen en van toepassing zijn. Is dat niet het geval, dan gooien we dingen om of schrappen we onderdelen.

2019-10-22 11_06_01-Maymanta - Aguas de Ibiza

Het uitzicht vanaf het panoramisch dakterras van het Maymanta restaurant

Voorbeeld van een dagindeling*:

 • 8:00 uur: Yoga in de tuin van de villa met opkomende zon
 • 9:00 uur: Overheerlijk ontbijt met gezonde smoothiebowls, bananenbrood, croissants en smoothies. Kop koffie en thee mogen natuurlijk niet ontbreken. De ontbijtjes worden iedere ochtend vers verzorgd door het team van Moos Salads
 • 10:00 uur: Workshop gegeven door Dominique Dolman. Alle workshops worden gegeven bij de villa.
 • 12:00 uur: Free time! Je hebt heerlijk een paar uur voor jezelf om te bepalen wat je wilt gaan doen. Duik je het zwembad nog even in? Wil je nog wat verder uiterwerken voor je business n.a.v. de inspirerende workshop? Of pak je liever de mountainbike om de omgeving te verkennen? You're free to go!
 • 19:00 uur: We vertrekken naar Santa Eularia om eerst een drankje te drinken op het dakterras van het Aguas hotel en te proosten op het leven en het geweldige uitzicht.
 • 20:30 uur: Om de dag af te sluiten, gaan we aan tafel op het panoramische terras van het Maymanta restaurant op het dak van het hotel. Dit is nog eens letterlijk en figuurlijk 'op niveau dineren', terwijl je kunt genieten van de zonsondergang. Ik beloof je, dit wordt een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

*Dit is een voorbeeld van hoe een dag eruit kan zien. Elke dag zal anders zijn.

2019-10-22 16_16_19-Picnics Barcelona & Ibiza (@strawsnberriespicnics) • Instagram-foto's en -video'
2019-10-22 16_16_50-Picnics Barcelona & Ibiza (@strawsnberriespicnics) • Instagram-foto's en -video'
2019-10-22 16_18_05-Picnics Barcelona & Ibiza (@strawsnberriespicnics) • Instagram-foto's en -video'


De dames van Straws 'n Berries zullen een geweldig onderdeel zijn van het programma...

Ibiza staat ook bekend om haar gezonde, goede keuken. Ze gebruiken veel lokale producten en produceren veel ingrediënten zelf. En om de workation bedoelt als fuel for business ánd body, wordt er veel aandacht geschonken aan de voeding. Op deze manier kun jij je lichaam en geest optimaal voorzien van de brandstof dat het nodig heeft om tijdens deze dagen volop te kunnen focussen, zodat jij bij thuiskomst helemaal opgeladen en vol energie voelt.

Alle ontbijtjes worden door Moos Salads verzorgd, welke bestaan uit overheerlijke smoothiebowls, bananenbrood, vega brownies en smoothies. Natuurlijk zullen de croissantjes en de hagelslag niet ontbreken, om zo toch nog aan onze quilty pleasures te kunnen voldoen. 😉

Omdat de middagen bedoelt zijn voor vrije tijd, kies jij zelf of en waar je wilt lunchen. Indien je graag een lunchpakketje mee neemt voor onderweg, dan kun je je bestelling doorgeven en zal het de volgende ochtend worden afgeleverd. Moos Salads heeft namelijk heerlijke maaltijdsalades 'to go'. Ideaal wanneer je het strand op gaat of een stuk gaat hiken.

Om nog niet alles bloot te geven van het programma, worden nog een aantal culinaire verrassingen geheim gehouden...

2019-10-22 17_04_02-THE CHEESY GOAT - Moos Ibiza

De cheese goat salad van Moos Salads... Een echte aanrader!

Onderwerpen van de workshops:

 • Marketing: Hoe ziet jouw ideale business er over 5 jaar uit?
  Met andere woorden: durf jij grootser te denken? Of hou jij je nog onbewust klein? Hou jij je wel voldoende bezig met ondernemen en vooruit kijken in plaats van alleen maar te 'werk-nemen'? Wat zijn je ambities en doelen en hoe ga je die bereiken? Hoe maak je die plannen concreet? En welk verdienmodel past daarbij? 
 • Sales: Maak van elk prospect gesprek een succes!
  Hoe haal jij die geïnteresseerde klant binnen die bij het einde van het gesprek zegt 'Ik denk er nog even over na'? Of die beloofd binnen een week terug te bellen en... je raadt het al: niets meer laat horen. Deze workshop gaat over sales, een woord waar velen van ons een hekel aan hebben. Maar wat wel van belang is voor het behalen van succes! Dominique deelt met jou al haar verkooptips, zonder op een opdringende manier over te komen. Na deze workshop kun jij je nieuwe klanten gaan verwelkomen!
 • Video: Maak een inhaalslag in het know-like-trust aankooptraject van je ideale klant!
  Video is een must voor elke ondernemer, want deze is multi inzetbaar en het is dé manier om klanten moeitloos te binden. Je wilt je boodschap zo doeltreffend mogelijk overbrengen naar je publiek en dat zij net zo geamuseerd luisteren als dat jij vertelt. Jouw boodschap moet de ontvanger raken, inspireren of informeren. Dat krijg je alleen als je weet waar je mee bezig bent. Tijdens deze workshop ga je ontdekken hoe belangrijk maar ook hoe léuk video is. 
 • Mindset: De fundering van jouw succes.
  Hoe belangrijk de juiste mindset is, wordt door sommige nog wel eens onderschat. Lil' Kleine beweerde al op jonge leeftijd dat hij miljonair zou worden... En kijk waar het hem gebracht heeft?! Als jij 100% gelooft in jouw business, in jouw expertise, in jouw skills, in jouw aanbod en (vooral) in jezelf, dan zul jij je droomklanten aantrekken als een magneet! In deze workshop bespreken we de veel voorkomende overtuigingen zoals 'Wie zit er op mij/ mijn aanbod te wachten?'. We maken de shift naar een positieve mindset, worden aannames geëlimineerd en maken we vrij baan voor het maken van grote stappen in jouw persoonlijke groei!
2019-10-22 10_35_05-AANMELDEN - Pinky Pineapple

CONTACTGEGEVENS

E-mail: info@pinkypineapple.nl
KvK-nummer: 73507385
BTW-nummer: NL001989117B49

LET'S STAY IN TOUCH!

NIEUWSBRIEF

Scroll To Top