fbpx

PROGRAMMA

PROGRAMMA

She knew the power of her mindset &
so programmed it for succes

 

She knew the power of her mindset &
so programmed it for succes

Zeer binnenkort volgt hier het programma voor de workation. Bedenk wel; niet alles is in beton gegoten, dus het kan makkelijk zijn dat er nog dingen wijzigen, zelfs ter plekke. Ibiza is go with the flow, dus het moet vooral goed voelen en van toepassing zijn. Is dat niet het geval, dan gooien we dingen om of schrappen we onderdelen.

De workation is bedoelt om op een andere locatie, in een andere omgeving, met gelijkgestemden en motiverende deelnemers weer eens fris naar je business te kijken. Waar sta je nu? Waar wil je heen? En wat is daar voor nodig? Hoe ga je die plannen concreet maken? Maar ook; hoe ziet jouw verdienmodel er over 5 of 10 jaar uit? Hoe sterk ben jij in het 'groots denken'? En hoe trek jij die potentiële klant over de streep wanneer hij zegt 'ik denk er nog even over na' of 'ik laat het je nog weten'?

Daarnaast is er een overvloed aan free time om nog even aan je werk te kunnen, plannen nog wat verder uit te werken, of lekker het eiland te gaan verkennen. It's totally up to you! Niks moet, alles mag. Voor alle deelnemers ligt er een flyer met tips klaar om alle leuke hotspots van het eiland te kunnen ontdekken.

Stay tuned, want binnenkort zal het programma bekend worden gemaakt! 🙂

6cc802c4f79199511b9dd4fd48894717
Ca-Na-Xica-03-Santa-Gertrudis-Ibiza-conde-nast-traveller-09jan18-pr
d188c1cb29afd65a7299c8ee5305991e

ONTVANG GRATIS INSTA TIPS!

Wil je handige tips ontvangen over hoe jij je Instagram en online marketing nog beter kunt inzetten? Schrijf je dan voor de nieuwsbrief van Pinky Pineapple en ontvang ze gratis in je mailbox.
Geen rotzooi, beloofd!

Let's stay in touch!