fbpx Skip to content

Workation Meet Up

Workation Meet Up

Ik snap dat je het belangrijk vindt om te weten wie je reisgenoten zullen zijn tijdens deze workation. Althans, zelf vind ik het altijd wel prettig om te weten of er een klik is, of je kunt levelen met elkaar, jezelf kunt zijn en je kunt openstellen. Maar ook om elkaar alvast wat beter te leren kennen en de voorpret te vergroten!

Daarom organiseer ik een Workation Meet Up voor alle serieus geïnteresseerden. Op deze informele manier heb je de kans de andere Ambitionista's te ontmoeten waarmee jij straks misschien wel een sangria drinkt aan de rand van het zwembad. Dominique zal ook bij de Meet Up aanwezig zijn om zichzelf te introduceren en jullie al een voorproefje te geven van wat jullie kunnen verwachten van de workshops op Ibiza. En mocht je mij nog niet kennen, dan is dit gelijk een kans om mij te ontmoeten en al je vragen te stellen die je nog te binnen zijn geschoten.

Uiteraard hou ik ook van gezelligheid, dus de Meet Up zal natuurlijk geassisteerd worden door een hapje en een drankje. De exacte datum, tijd en locatie volgen nog, maar zeer waarschijnlijk zal dit in december of januari plaats vinden. Zodra hier meer over bekend zal zijn, zal dit gecommuniceerd worden.

2019-10-22 10_35_05-AANMELDEN - Pinky Pineapple

Heb je interesse in deze workation en wil je graag op de hoogte gehouden worden van de Meet Up?
Laat dan hier je mailadres achter.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

CONTACTGEGEVENS

E-mail: info@pinkypineapple.nl
KvK-nummer: 73507385
BTW-nummer: NL001989117B49

LET'S STAY IN TOUCH!

NIEUWSBRIEF

Scroll To Top