fbpx Skip to content

Ibiza is calling...

Ibiza is calling...

IMG_0484

WAAROM IBIZA ALS BESTEMMING?

Oké, first of all ben ik verplicht je te waarschuwen. Indien je nog niet eerder op Ibiza bent geweest, bestaat de grote kans dat je hopeloos verliefd wordt... on the white island.

De mensen die mij al wat beter kennen, weten van mijn liefde voor dit eiland af. Vanaf de eerste keer dat ik voet zette aan Ibiziaanse land, werd ik overstroomd door een gevoel wat niet goed te omschrijven is. Maar het komt in de buurt van 'thuiskomen' en 'complete rust'. Het valt niet echt uit te leggen aan iemand die er nog nooit is geweest. Je moet het ervaren, beleven, voelen... Je moet er gewoon zijn geweest! En daarom heb ik voor deze bestemming gekozen. 

Ibiza heeft over het algemeen heerlijk weer in mei; prima weer om te relaxen in het zonnetje in één van de prachtige baaitjes die Ibiza rijk is. Of om een heerlijke sangria te bestellen op een sfeervol terras met een prachtig uitzicht over de zee. In de avonduren is het niet onverstandig om een truitje, vestje of omslagdoek mee te nemen want in de maand mei kan het s'avonds nog wel wat afkoelen. 

Het grote voordeel van Ibiza zijn de korte vliegtijden... Met maximaal 2,5 uur vliegen sta je in een andere wereld en kan het genieten gaan beginnen.

DE VILLA

Can Xumeu is een schitterende villa in de Atzaro vallei, naast San Llorenzo en boven Santa Eulalia. De finca is werkelijk van alle gemakken voorzien. Het huis is een familie eigendom, en dat is goed terug te zien; de villa is perfect onderhouden en sfeervol ingericht. Elk jaar wordt het huis vernieuwd en verbeterd. Maar het huis blijft wel traditioneel en Ibiziaans, zonder in te leveren op comfort.

Om bij de villa te komen, is wel wat goed stuurwerk vereist; je moet via een smal stuk weg omhoog. Boven aangekomen bevindt zich aan de rechterzijde achter een elektrische poort de finca. Wat als eerste opvalt is het waanzinnige uitzicht! Er is een zwembad aanwezig met luxe ligstoelen met kussens en er is een buitenkeuken die groter is dan de keuken binnen! Aan de grote eettafel onder de overkapping kunnen heerlijke ontbijtjes en gezellige avondjes gegeten worden.

Binnen is het huis goed en sfeervol afgewerkt. Alle 6 de slaapkamers hebben een eigen badkamer, waarvan sommige zijn voorzien van een hemelbed. Er is tevens airco in elke kamer. Er is daarnaast wifi aanwezig, er is een alarm en er zijn 2 kluisjes.

 

2019-10-06 14_48_02-Can Xumeu den March _ San Lorenzo
Instalike4

This is where the magic is gonna happen..

This is where the magic is gonna happen...

Stel hier je deelname veilig!

Ben jij na het zien van deze prachtige impressies helemaal om en wil jij
HOE. DAN. OOK. mee op deze geweldige workation?! (Ik kan je horen knikken)

Meld je dan hier aan en maak je keuze
voor een eigen slaapkamer of gedeelde slaapkamer.

Stel hier je deelname veilig!

Ben jij na het zien van deze prachtige impressies helemaal om en wil jij
HOE. DAN. OOK. mee op deze geweldige workation?! (Ik kan je horen knikken)

Meld je dan hier aan en maak je keuze
voor een eigen slaapkamer of gedeelde slaapkamer.

2016-10-01-10-27-34-183

DE OMGEVING

Santa Eulalia is de derde grootste badplaats van Ibiza en ligt op 10 minuten vanaf de villa. Het is een prachtig stadje met alle belangrijkste facaliteiten in bezit; fijn zandstrand, autovrije boulevard, prachtige haven en talloze restaurantjes en winkeltjes. Het is geen druk uitgaansgebied en rond 23.00 uur s'avonds is het al behoorlijk rustig op straat. Een heerlijke plek waar je perfect tot rust kunt komen.

Mag het voor jou allemaal wel wat drukker en ruiger, dan is Playa d'en Bossa the place to be. Hier bevinden zich de Ushuaïa en het Hard Rock hotel, waar je de beste party's kunt beleven. Vergeet niet een goed gevulde bankrekening mee te nemen want een colaatje is al snel 8 euro, laat staan een glaasje bubbels...

Ibiza-stad is ook een must-go als je op Ibiza bent. De prachtige ouwe stad wijk genaamd 'Dalt Vila' (letterlijk ‘hoge stad’) is het historisch centrum van Eivissa. Naast cultuur vind je hier musea, galeries en winkeltjes in kronkelende smalle steegjes. Maar vergeet ook de haven niet, want wat daar soms voor imposante schepen liggen is niet normaal. 

De luchthaven van Ibiza ligt op 30 minuten rijden van de villa.

De locatie van de villa:

CONTACTGEGEVENS

E-mail: info@pinkypineapple.nl
KvK-nummer: 73507385
BTW-nummer: NL001989117B49

LET'S STAY IN TOUCH!

NIEUWSBRIEF

Scroll To Top