fbpx

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKATION

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKATION IBIZA - PINKY PINEAPPLE

Voordat je de workation bij Pinky Pineapple boekt, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de annuleringsvoorwaarden. Je boekt de workation natuurlijk niet met de intentie om te annuleren, maar er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren. Daarom raad ik je aan om na het reserveren van jouw deelname aan de workation een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Definities
Annulering: het niet kunnen deelnemen aan de workation van Pinky Pineappel, inclusief het uitstellen of wijzigen van de vertrekdatum.
Jij: de gast die je deelname reserveert voor de workation
Ik: Elvira Oskam

Reis- en annuleringsverzekering
Om deel te nemen aan de workation ben je verplicht goed verzekerd te zijn. Ik raad je aan om voor vertrek bij je verzekeringsmaatschappij na te vragen of je de juiste dekking hebt, zowel qua reis- als annuleringsverzekering.

Annuleren
Als je de reis, om wat voor reden dan ook, moet annuleren, ben ik niet verplicht om de reissom aan je terug te betalen. Het is mogelijk om (een deel van) de reissom terug te ontvangen, indien je een geschikte kandidaat als vervanger kunt aandragen.

Indien je de workation annuleert, gelden onderstaande voorwaarden:

a. bij annulering tot 18 februari 2020: de gehele reissom ontvang je terug mits je een passende vervanger hebt kunnen aandragen.

 b. bij annulering tussen 18 februari 2020 en 18 maart 2020: 60% van de reissom ontvang je terug mits je een passende vervanger hebt kunnen aandragen. 40% van de reissom vervalt.

c. bij annulering vanaf 18 maart tot de vertrekdag: de gehele reissom vervalt.

Uitzonderingen op deze voorwaarden zijn niet mogelijk. Ook bied ik geen tegemoetkomingen in de reissom als je om wat voor reden dan ook later arriveert of de workation eerder moet afbreken, aangezien de kosten reeds gemaakt zijn.

Annulering van mijn kant
Nu ga ik er niet van uit, maar als ik om wat voor reden dan ook de workation moet annuleren, dan mag je je reissom gebruiken voor een volgende workation van Pinky Pineapple of er voor kiezen om de volledige reissom terug te ontvangen. Ik ben niet verantwoordelijk voor alle kosten die je voor de voorbereiding, zoals bijvoorbeeld de vliegtickets, opnemen vakantiedagen en het afsluiten van verzekeringen, van de workation gemaakt hebt.

Deelnemersaantal
Voor de workation geldt een minimum van 7, en een maximum van 12 deelnemers.

ONTVANG GRATIS INSTA TIPS!

Wil je handige tips ontvangen over hoe jij je Instagram en online marketing nog beter kunt inzetten? Schrijf je dan voor de nieuwsbrief van Pinky Pineapple en ontvang ze gratis in je mailbox.
Geen rotzooi, beloofd!

Let's stay in touch!